English Slovenian

O podjetju

Podjetje SIMI Hafner d.o.o. je majhno družinsko podjetje s sedežem v Škofji Loki.  Na slovenskem trgu smo prepoznavni in eni izmed tehnološko naprednih ponudnikov tovrstnih storitev in izdelkov. Naročniku ponujamo celovite rešitve od razvoja pa do distribucije najrazličnejših izdelkov iz PVC, PP folije in papirja. Pri svojem ustvarjanju se ne osredotočamo na ozek ponudbeni asortiment ampak smo s svojim znanjem in poznavanjem slovenskega kot tudi evropskega trga sposobni poiskati rešitve za tehnološko najzahtevnejše izdelke.

Ukvarjamo se :

  • z izdelavo najrazličnejših izdelkov iz PVC folije , PP folije in papirja z uporabo tehnologije na osnovi VF varjenja in izsekovanja,
  • s trgovinsko dejavnostjo, ki  temelji na prodaji na debelo, predvsem varnostnih vrečk in kartonske embalaže,
  • z založniško dejavnostjo, ki pa se odraža na izdaji lastnega novoletnega programa (namizni koledarji, rokovniki…), ki je razen tiskarskega dela izdelan v lastni proizvodnji.

Razvoj izdelkov

Kot podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju izdelave raznovrstnih izdelkov iz različnih materialov (PVC, PP folije, papir), smo pravi partner za razvoj izdelkov, ki si jih je zamislil vaš oblikovalec oz. vam v sodelovanju z našimi oblikovalci pripravimo idealno rešitev in zamisel mi.
Nudimo izdelavo izdelkov: